Koffiemachines

Als koffiebrander kunnen wij u ongebonden adviseren wat de meest geschikte koffiemachine voor uw bedrijf is. Wij leveren o.a. Kees van der Westen, Faema, Jura, WMF, Iberital, Conti, La Marzocco en Bravilor.

Onderhoud en technische dienst

Met een jaarlijks onderhoudscontract houdt u uw koffiemachine eenvoudig in topconditie!

Kees van der Westen

Kees van der Westen is een merk koffiemachines dat behoort tot de beste filterdragermachines van Nederland. Iedere Kees van der Westen ……….

Lees meer

….. koffiemachine is in eigen bedrijf ontworpen en ontwikkeld en wordt daarnaast met de hand gefabriceerd, kwaliteit koffiemachiens voor de horeca dus. De beste barista’s zijn het erover eens… met een filterdrager van Kees van der Westen werken, betekent bezig zijn met de top onder de barista machines. In combinatie met de koffie voor de horeca van BLOOSS coffee kunt u uw gasten smakelijke espresso voorzetten.

FAEMA

Al sinds 1945 houdt het Italiaanse Faema zich al bezig met de ontwikkeling en productie van traditionele espresso pistonmachines ……….

Lees meer

….. Met een wereldwijd marktaandeel van 25% is Faema koploper in design en techniek.

Zo is het allernieuwste model de E71, een in eigen beheer ontwikkelde semi-volautomatische espressomachine. De Auto Steam functie levert stoom met lucht voor het automatisch opwarmen van de melk of het maken van melkschuim. De stoom- en luchttoevoer stopt vanzelf als de vooringestelde temperatuur is bereikt. Eenvoudig in gebruik, levert de Auto Steam functie een dichte en fluweelachtige melkschuim, dat garant staat voor een perfecte cappuccino of latte macchiato.

JURA

Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik ……….

Lees meer

….. op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca.

Deze professionele series zijn speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor en in de horeca.

WMF

WMF is al sinds 1927 een begrip in de horeca en het bedrijfsleven. Het uitgangspunt van dit veelzijdige Duitse kwaliteitsmerk: ‘Voor elke ……….

Lees meer

….. situatie een unieke oplossing’.

Het productenaanbod van WMF is dan ook ongekend breed. Ongeacht capaciteit, locatie en koffiesoort: er is altijd een topmachine die aan de eisen van de situatie voldoet. Of dat nu in de horeca of op het werk is.

Iberital

Koffiemachines van Iberital voor professioneel gebruik. Een machine met een slim, compact design dat de robuustheid en duurzaamheid van ……….

Lees meer

Iberital producten behoudt. De IB7 is ideaal geschikt om koffie in een beperkte/kleine ruimte te bereiden.

Conti

Conti produceert hoogwaardige espressomachines in een elegante moderne stijl, die een uitstekende mix van design en eigenschappen bieden ……….

Lees meer

….. Ze worden beschouwd als mid-range machines die veel verder leveren dan wat hun prijs suggereert.

La Marzocco

La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit voor de professionele en thuisgebruiker ……….

Lees meer

….. La Marzocco, opgericht in 1927 door Giuseppe en Bruno Bambi, specialiseert zich in het ontwikkelen en produceren van high-end, met de hand gemaakte, professionele espressomachines gericht op smaak en stijl. In 1939 patenteerde La Marzocco de eerste machine met een horizontale boiler, vandaag de dag nog steeds de standaard in de industrie. Het was de eerste van een reeks belangrijke innovaties. In 2015 introduceerde het bedrijf het eerste model dat zich richt op thuisgebruik, de Linea Mini.

Traditie, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die La Marzocco onderscheiden. Gespecialiseerd personeel ziet toe op elke fase in het productieproces voor elke machine, die per order wordt uitgevoerd. Op deze wijze wordt de eindeloze ervaring van de Bambi-broers al meer dan 90 jaar voortgezet.

Bravilor

Bravilor Bonamat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele drankbereidingssystemen ……….

Lees meer

….. De nadruk ligt op apparatuur voor warme dranken, zoals koffie en thee. Bravilor Bonamat is zestig jaar een autoriteit op het gebied van filterkoffiesystemen en in dit segment al jaren Europees marktleider.