Koffiemachines

Als koffiebrander kunnen wij u ongebonden adviseren wat de meest geschikte koffiemachine voor uw bedrijf is. Wij leveren de merken: WMF, Jura, Bravilor en Faema.

Onderhoud en technische dienst

Het onderhoud van deze koffiemachines wordt uitgevoerd door de technische dienst van de leveranciers. Met een jaarlijks onderhoudscontract houdt u uw koffieapparaat eenvoudig in topconditie!

WMF koffiemachines

WMF koffiemachines zijn er voor de kleine, gemiddelde of grote capaciteit . WMF heeft de koffiemachineWMF logo die u zoekt. WMF staat voor een steeds correcte kwaliteit en een opvrolijkende blikvanger in uw omgeving. Daarom bieden we een uitgebreide reeks toestellen aan met verschillende grootte, design en capaciteit.

Geschikt voor kantoor, bedrijven en horeca.

Jura professionele koffiemachines

Jura_Logo.svgAls pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca.

Deze professionele series zijn speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor en in de horeca: Display dialoog systeem, individuele programmeermogelijkheden, groot waterreservoir en grote koffieresidubak. Hierboven ziet u een overzicht van de drie series.
Uit elke serie leveren wij twee modellen. Overleg met ons over welke machine het best past bij uw kantoor omvang en ruimtelijke indeling.

BRAVILOR

Bravilor_Bonamat_LogoDe Esprecious is een uitgebreide maar toch compacte espressomachine van uitzonderlijke klasse met een overzichtelijk touchscreen. U kunt eenvoudig de gewenste variëteit en sterkte instellen. Door de kleurinstelbare led-verlichting rondom het display past de Esprecious bovendien in ieder interieur en bij elke huisstijl. En… hij is heel eenvoudig te reinigen!

Faema

Wij leveren het vermaarde Italiaanse merk FAEMA. Het merk waar vormgeving en kwaliteit hand in hand gaan.

Faema is grondlegger van de huidige espresso technologie.