Koffiemachines

Als koffiebranderij leveren wij ook koffiemachines. Kopen of leasen is mogelijk in combinatie met onze hoogwaardig vers gebrande koffie.

Onderhoud en technische dienst

Met een jaarlijks onderhoudscontract houdt u uw koffiemachine eenvoudig in topconditie!

Eversys

Eversys is een Zwitsers bedrijf in 2009 opgericht door een team van ingenieurs. Zij hebben in de afgelopen dertig jaar veel ervaring ……….

Klik hier voor koffiemachines van Eversys

Lees meer

opgedaan in het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van toonaangevende espressomachines.

Onder leiding van de oprichters Jean-Paul In-Albon en Robert Bircher, heeft Eversys een reeks innovatieve oplossingen ontwikkeld. De Eversys espressomachines staan nu in toonaangevende horecagelegenheden, zoals in het hoogste gebouw ter wereld, maar ook in het hoofdkantoor van een bekende marktleider in IT oplossingen.

Kees van der Westen

Kees van der Westen is een merk koffiemachines dat behoort tot de beste filterdragermachines van Nederland. Iedere Kees van der Westen ……….

Klik hier voor koffiemachines van Kees van der Westen

Lees meer

….. koffiemachine is in eigen bedrijf ontworpen en ontwikkeld en wordt daarnaast met de hand gefabriceerd, kwaliteit koffiemachiens voor de horeca dus. De beste barista’s zijn het erover eens… met een filterdrager van Kees van der Westen werken, betekent bezig zijn met de top onder de barista machines. In combinatie met de koffie voor de horeca van BLOOSS coffee kunt u uw gasten smakelijke espresso voorzetten.

FAEMA

Al sinds 1945 houdt het Italiaanse Faema zich al bezig met de ontwikkeling en productie van traditionele espresso pistonmachines ……….

Klik hier voor koffiemachines van Faema

Lees meer

….. Met een wereldwijd marktaandeel van 25% is Faema koploper in design en techniek.

Zo is het allernieuwste model de E71, een in eigen beheer ontwikkelde semi-volautomatische espressomachine. De Auto Steam functie levert stoom met lucht voor het automatisch opwarmen van de melk of het maken van melkschuim. De stoom- en luchttoevoer stopt vanzelf als de vooringestelde temperatuur is bereikt. Eenvoudig in gebruik, levert de Auto Steam functie een dichte en fluweelachtige melkschuim, dat garant staat voor een perfecte cappuccino of latte macchiato.

Iberital

Koffiemachines van Iberital voor professioneel gebruik. Een machine met een slim, compact design dat de robuustheid en duurzaamheid van ……….

Klik hier voor koffiemachines van Iberital

Lees meer

Iberital producten behoudt.

Klik hier voor de Iberital IB7 op Youtube

It all started in 1975 in a garage in Barcelona, where Blai Farré used to enjoy doing his favourite hobbies: metalworking and parts machining.

His family ran a butcher’s shop, the family business, and in his spare time Blai focused on repairing coffee machine pumps and other mechanisms such as the popular soft drinks and soda vending machines.

His hobby became quickly noticed by businesses and restaurateurs, and they commissioned him for bigger and bigger projects. He soon gave up the family business and began doing what he loved full time: parts machining.

Although he initially only repaired machinery, he soon began manufacturing pieces for the coffee-machine manufacturers themselves. He manufactured his own moulds using casting processes and successfully sold his own parts and spare parts.

Conti

Conti produceert hoogwaardige espressomachines in een elegante moderne stijl, die een uitstekende mix van design en eigenschappen bieden ……….

Klik hier voor koffiemachines van Conti

Lees meer

….. Ze worden beschouwd als mid-range machines die veel verder leveren dan wat hun prijs suggereert.

La Marzocco

La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit voor de professionele en thuisgebruiker ……….

Klik hier voor koffiemachines van La Marzocco

Lees meer

….. La Marzocco, opgericht in 1927 door Giuseppe en Bruno Bambi, specialiseert zich in het ontwikkelen en produceren van high-end, met de hand gemaakte, professionele espressomachines gericht op smaak en stijl. In 1939 patenteerde La Marzocco de eerste machine met een horizontale boiler, vandaag de dag nog steeds de standaard in de industrie. Het was de eerste van een reeks belangrijke innovaties. In 2015 introduceerde het bedrijf het eerste model dat zich richt op thuisgebruik, de Linea Mini.

Traditie, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die La Marzocco onderscheiden. Gespecialiseerd personeel ziet toe op elke fase in het productieproces voor elke machine, die per order wordt uitgevoerd. Op deze wijze wordt de eindeloze ervaring van de Bambi-broers al meer dan 90 jaar voortgezet.