Over BLOOSS coffee

BLOOSS coffee is in 2015 opgericht. Nadat het koffievirus ook bij mij was toegeslagen werd ik verliefd op de koffieboon maar zeker ook op de koffiebranders van Giesen Coffee Roasters. Na de fabriek van Giesen in Ulft bezocht te hebben ben ik bij Meester Kees in de schoolbanken beland. Hij heeft mij nog meer wegwijs gemaakt in de koffiewereld, leren koffiebranden en nog meer leren houden van het boontje [al hoefde hij voor dat laatste niet echt moeite te doen, ik stond in Carré en het licht ging aan].

BLOOSS coffee is ontstaan uit een passie voor koffie, de koffiebranders, het brandproces en de ontelbare mogelijkheden van de koffiebonen met hun smaken. Inmiddels zijn we 7 jaar onderweg en weten wij de klanten de enthousiasmeren voor onze [met liefde gebrande] koffiebonen en onze natuurlijke & pure losse theeën.

Ons doel? Nog meer mensen laten mee genieten van BLOOSS coffee & tea zodat wij kunnen blijven doen wat wij het liefste doen, namelijk koffiebranden,  blijven zoeken en vinden van mooie thee[melanges],  en daardoor de wereld een stukje mooier maken.

‘Wat heb ik toch een prachtig beroep.’ [Diana van Wely]